Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر صنعت، معدن و تجارت دولت دوازدهم، گفت: امیدواریم در طول دو ماه آینده و با برگزاری جلسات مستمر با دیگر نهادهای ذی‌ربط مشکلات این مجموعه عظیم صنعتی در استان اصفهان را کاهش بدهیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به گزارشصاحب نیوز؛ جلسه بررسی مشکلات ذوب‌آهن اصفهان با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و رسول زرگرپور استاندار اصفهان و همچنین معاونان وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی در مجموعه ذوب‌آهن اصفهان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد شریعتمداری با اشاره به دستاوردهای اخیر مجموعه ذوب‌آهن اصفهان در عرصه‌های اقتصادی گفت: تلاش‌های چندماهه اخیر ذوب‌آهن اصفهان ثابت می‌کند که این مجموعه می‌تواند تا پایان سال سود سرشاری را نصیب کشورمان کند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت کشورمان بابیان اینکه کمبود سرمایه در گردش ذوب‌آهن اصفهان باید هرچه سریع‌تر مرتفع شود تصریح کرد: امیدواریم در طول دو ماه آینده و با برگزاری جلسات مستمر با دیگر نهادهای ذی‌ربط مشکلات این مجموعه عظیم صنعتی را کاهش بدهیم.

وی با تأکید براینکه مالکان ذوب‌آهن باید در جایگاه واقعی خوشان ایفای نقش کنند متذکر شد: عده‌ای آمار می‌دهند که 56 درصد از سهام ذوب‌آهن برای تأمین اجتماعی، 17 درصد از سهام آن برای صندوق بازنشستگی فولاد و پنج درصد آن‌هم سهم صندوق فرهنگیان است، خب این آمارهایی که بر روی کاغذ هستند که نمی‌تواند علاج کار باشد.

شریعتمداری با انتقاد نسبت به روند ناقص خصوصی‌سازی در چند سال گذشته در کشورمان یادآور شد: چنین روندی به‌طور یقین مطلوب هیچ نهادی نیست چراکه نتایج تأسف‌بار آن را در کشور شاهد هستیم.

افزایش 250 درصدی صادرات در ذوب‌آهن اصفهان

مدیرعامل ذوب‌آهن اصفهان گفت: با تلاش‌های شبانه‌روزی مجموعه ذوب‌آهن اصفهان موفق شده‌ایم به افزایش 250 درصدی صادرات دست‌یابیم.

احمد صادقی اظهار کرد: با تلاش‌های شبانه‌روزی مجموعه ذوب‌آهن اصفهان موفق شده‌ایم به افزایش 250 درصدی صادرات دست‌یابیم.

مدیرعامل ذوب‌آهن اصفهان با اشاره به حجم صادرات محصولات ذوب‌آهن اصفهان به دیگر کشورها خاطرنشان کرد: بیشترین حجم صادرات محصولات ذوب‌آهن مربوط به کشورهایی نظیر عمان با مقدار 157 هزار تن، امارات متحده عربی با 109 هزار تن، افغانستان با 81 هزار تن و تایلند با 68 هزار تن است.

وی کاهش هزینه‌های ذوب‌آهن اصفهان را از دیگر دستاوردهای این مجموعه برشمرد و یادآور شد: کاهش هزینه‌ها همواره در دستور کار ما قرار داشته است که در همین زمینه و با اجرای مدیریت‌های نوین موفق شده‌ایم تا حد قابل‌ملاحظه‌ای موفق عمل کنیم.

صادقی با انتقاد از عدم خرید ریل ملی ذوب‌آهن اصفهان توسط مجموعه‌های ذی‌ربط، تصریح کرد: جالب است بدانیم که در پنج ماه گذشته بالغ‌ بر 585 هزار تن صادرات در کارنامه درخشان ذوب‌آهن به ثبت رسیده است اما در مقابل هنوز خرید ریلی از ذوب‌آهن توسط مجموعه‌های داخلی صورت نگرفته است.

رتبه نخست ذوب‌آهن در افزایش قیمت سهام

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ذوب‌آهن اصفهان موفق شده است رتبه نخست در افزایش قیمت سهام در گروه فولادی کشور را به خود اختصاص دهد.

حجت‌الله میرزاییبا بیان اینکه ذوب‌آهن نماد اقتدار فولاد کشور و به‌نوعی مادر تولید فولاد در کشور است، خاطرنشان کرد: شرکت‌های بزرگی که در عرصه فولاد کشور، فعالیت می‌کنند همگی از خانواده‌های گذشته و از بازنشتگان ذوب‌آهن اصفهان هستند.

میرزایی با تأکید بر حمایت همه‌جانبه از ذوب‌آهن اصفهان متذکر شد: مجموعه ذوب‌آهن اصفهان در سال گذشته با شوک‌های اقتصادی بزرگی مواجه بوده است که با وجود این موضوع توانسته است خانواده بزرگ فولاد کشور را دورهم نگاه دارد.

وی بابیان این مطلب که خانواده‌های زیادی در کشور از عائله‌های ذوب‌آهن به‌حساب می‌آیند افزود: مایحتاج ابتدایی و ضروری بسیاری از خانواده‌ها به‌واسطه چرخش چرخ‌های اقتصادی این مجموعه عظیم صنعتی تأمین می‌شود.

انتهای پیام/صدای لنجان

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۷۲۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم افزایش قیمت ارز در نرخ تورم چقدر است؟ / دلایل اصلی رشد تورم در اقتصاد ایران چیست؟

به گزارش قدس آنلاین، موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی، وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت، در گزارشی تحت عنوان «سهم عوامل کلیدی موثر بر تورم و نهادهای متولی» عوامل اصلی ایجاد تورم و سهم هر یک از آن‌ها و سهم نهادهای مختلف در ایجاد و کنترل تورم را بررسی کرده است.

بر اساس این گزارش، بررسی روند تاریخی طی دهه‌های اخیر نشان می‌دهد سه عامل اصلی ایجاد تورم در اقتصاد ایران شامل رشد نقدینگی، نرخ ارز و تولید ناخالص داخلی است؛ به‌طوری‌که هر ۱۰ درصد افزایش نقدینگی، نرخ ارز و تولید ناخالص داخلی به ترتیب ۵، ۴ و منفی پنج درصد تورم ایجاد خواهد کرد. بنابراین از متوسط تورم ۲۷.۱ درصدی در دوره ۱۴۰۲ - ۱۳۹۲، حدود ۵۵ درصد آن ناشی از نقدینگی و ۳۵ درصد آن ناشی از نرخ ارز بوده و دلایل اصلی تورم در اقتصاد ایران را باید در رشد نقدینگی و رشد نرخ ارز جستجو کرد.

همچنین تحلیل روند تورم و زیرگروه‌های آن طی دوره ۱۴۰۲-۱۳۹۲ نشان می‌دهد که از متوسط تورم ۲۷.۱ درصدی طی این دوره، گروه «خوراکی‌ها» ۱۰.۹ واحد درصد، «مسکن» ۶.۴ واحد درصد و «حمل و نقل» ۲.۵ واحد درصد از تورم (مجموعاً ۲۰ واحد درصد) را به خود اختصاص داده‌اند. بنابراین سه گروه خوراکی‌ها، مسکن و حمل و نقل، سهم حدود ۷۳.۴ درصدی از تورم کل این دوره را دارند.

بررسی سهم زیرگروه‌های اصلی از تورم کل سال ۱۴۰۲ نیز نشان می‌دهد گروه خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها سهم ۱۳.۹ واحد درصد از تورم ۴۰.۷ درصدی را به خود اختصاص داده‌اند. در میان اقلام خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها میوه و خشکبار با سهم ۱.۸ واحد درصدی و گوشت قرمز و سفید و فرآورده‌های آن با سهم ۶ واحد درصدی بیشترین سهم را در تورم این گروه داشته اند. در رتبه های بعدی گروه‌های «مسکن، آب، برق، گاز و سایر سوخت‌ها» و «حمل و نقل» به ترتیب با سهم ۱۲.۹ و ۳.۵ واحد درصدی از تورم ۴۰.۷ درصدی قرار دارند. در مجموع سه زیرگروه «خوراکی‌ها»، «مسکن» و «حمل و نقل» در سال ۱۴۰۲ سهم ۲۹.۲ واحد درصدی از تورم ۴۰.۷ درصدی را به خود اختصاص داده‌اند؛ بنابراین حدود ۷۱.۷ درصد از تورم سال ۱۴۰۲ مربوط به این سه گروه بوده است.

سهم ۳۹ درصدی وزارت جهاد در تورم

در بخش دیگری از این گزارش به سهم وزارتخانه‌های مختلف در تورم پرداخته شده است. در دوره ۱۴۰۲ - ۱۳۹۲ بیشترین تورم مرتبط با سه گروه خوراکی‌ها، مسکن و حمل و نقل بوده که عمدتا مرتبط با وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و راه و شهرسازی هستند. بر این اساس طی دوره ۱۴۰۲ - ۱۳۹۲ از تورم ۱۰۰ درصدی به طور متوسط وزارت جهاد کشاورزی سهم ۳۹ درصدی، وزارت راه و شهرسازی سهم ۳۳ درصدی و وزارت صمت سهم ۱۸ درصدی را از تورم کل به خود اختصاص داده‌اند.

از طرف دیگر عوامل موثر بر اقتصاد ایران شامل نقدینگی و نرخ ارز بوده که عمدتاً در حیطه وظایف بانک مرکزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی قرار دارند. این دو متغیر دارای سهم مسلط حدود ۹۰ درصدی از تورم در اقتصاد ایران هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • در نظر داریم امسال حدود ۱۱ هزار معلم در خراسان رضوی جدید جذب کنیم
  • جایگاه نخست گیلان در تولید خاویار در کشور
  • سهم افزایش قیمت ارز در نرخ تورم چقدر است؟ / دلایل اصلی رشد تورم در اقتصاد ایران چیست؟
  • سهم افزایش قیمت ارز در نرخ تورم چقدر است؟
  • صادرات کالاهای اظهارشده در گمرک خسروی رشد ۹۸ درصدی داشت
  • افزایش ۴۰۰ درصدی قیمت نان در برخی نانوایی‌های سنندج!
  • افزایش ۸۱ درصدی صادرات از پایانه مرزی بیله سوار
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • وارن بافت سهام اپل را فروخت | تلاش برای تصاحب بازار کشور های آسیای میانه
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی